The Village
2 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: The Village
-Zato sam ti odmah na početku rekao da ću ja to da sredim, praviću se da ne znam ko je uradio i tako je najbolje. -uzdahnuo je i pogledao ga. -Nadam se da si bacio krpe sa kojima si čistio krv.
-Pa je l' se praviš ili je stvarno tako? -podigao je obrvr i nasmejao se. -Imamo psihologa ovde, ako ti je potreban, a možemo i psihijatra da nađemo, nikakav problem.
-Pa je l' se praviš ili je stvarno tako? -podigao je obrvr i nasmejao se. -Imamo psihologa ovde, ako ti je potreban, a možemo i psihijatra da nađemo, nikakav problem.
- U redu kako hoces - odustao je od ubedjivanja i slegao ramena - Krpe sam bacio u kantu, koja je ionako polu puna. Ne verujem da ce ih naci.
- Manje vise se pravim - rekao je - Upoznao sam psihologa, ali ja se ne ispovedam tek tako, onako, kad mi je dosadno.
- Manje vise se pravim - rekao je - Upoznao sam psihologa, ali ja se ne ispovedam tek tako, onako, kad mi je dosadno.
Brant Daugherty- The Flirt
- Broj poruka : 940
Rođendan : 2000-07-22
Hobiji : sleeping.
Humor : what?
-Pa dobro, svakaoko ć isprazniti to. -klimnuo je glavom ozbiljno. -Upoznao si Alisu? -raširio je oči i trepnuo par puta brzo.
- Ja ću da je isprazim, da ne ispadne da sam napravio toliko puno štete, a iništa nisam popravio. Mrzim kad sam kriv - ugritao je usnu nervozno.
- Da. - rekao je - Zašto izgledaš toliko zabrepašćeno?
- Da. - rekao je - Zašto izgledaš toliko zabrepašćeno?
-Rekao sam da ću ja. Prihvati to kao naređenje. -klimnuo je glavom i potapšao ga po ramenu. -Dovoljna ti je nezgoda sa nosm.
-Nisam zaprepašćen, samo nisam povezao da e znate. -nakezio se. -Lepo, svakako bi trebali da se držimo zajedno.
-Nisam zaprepašćen, samo nisam povezao da e znate. -nakezio se. -Lepo, svakako bi trebali da se držimo zajedno.
- Jes, kapetane - rekao je i vratio se do stepenica - Pa i nije to neka nezgoda. To je bila moja ne paznja.
- Upoznali smo se juce. Bila je pijana, pa sam joj pomogao. Nije bas nesto ste se da ocekivati od nekog kao sto je psiholog. Ali ipak.
- Upoznali smo se juce. Bila je pijana, pa sam joj pomogao. Nije bas nesto ste se da ocekivati od nekog kao sto je psiholog. Ali ipak.
Ipratio ga je pogledom i naslonio se pored vrata, gledajući negde u daljinu. -Nazvaćemo to nezgodom. Ako neko pita za ovo, reći ćeš da nismo imali ključ i da smo morali da obijemo, a da će vrata biti gotova za dva, eventualno tri dana. Dogovoreno? -konačno da je pogledao i podigao obrve.
-Mi tu već ne možemo ništa, je l´ tako? -uzdahuo je duboko i uvukao ruke u džep.
-Mi tu već ne možemo ništa, je l´ tako? -uzdahuo je duboko i uvukao ruke u džep.
- A zasto smo morali da razbijemo? Sve je ovako dogovoreno, ali, ono, zasto smo provalili? Ne verujem da mozes da smislis neki konkretan dogovor koji ce da odgovara sa ovim - ugizao je usnu i pogledao nazad u njega.
- Tacno - a odmah je dodao - Sem da izvrsimo samoubistvo, ali je to glupa ideja. Tacno, ne mozemo nista.
- Tacno - a odmah je dodao - Sem da izvrsimo samoubistvo, ali je to glupa ideja. Tacno, ne mozemo nista.
-Nismo imali ključ, morali so da proverimo nešto. -počeo je da mlati rukama i objašnjava nešto, što je radio kad god je bio nervozan. -A ustvari, šta koga briga zašto smo provalili? Ne moram još ja nikome da odgovaram. -rekao je kratko i uzdahnuo.
Prasnuo je u smeh kada je to rekao. -To nije samo glupa ideja, već nešto najgluplje što sam čuo u životu.
Prasnuo je u smeh kada je to rekao. -To nije samo glupa ideja, već nešto najgluplje što sam čuo u životu.
- Dobro, proveravali smo neštu. U redu - ugrize se za usnu i brzo doda u šali - Nemoj samo da mi izbiješ oči rukama. Uf, tako je, ti si i dalje vođa frakcije, ti treba samo da kažeš da si provalio, niko neće pitati zašto. Odlično.
Slegne ramena - Shvatiću to kao da sam najpametnija osoba ikad, čim dajem najgluplje ideje i kažem da su glupe - nakezi se.
Slegne ramena - Shvatiću to kao da sam najpametnija osoba ikad, čim dajem najgluplje ideje i kažem da su glupe - nakezi se.
-Da, znači nemoj da ti je palo na pamet da promeniš priču. -spusio je ruke uz telo i nasmejao se. -Ima to svojih prednosti, ali nemoj da koristiš. -govorio je to polako, praveći pauze i gledajući ga direktno u oči.
-Shvati kako hoćeš, to je već tvoja stvar. -nasmejao se i ponovo seo na stepenicu.
-Shvati kako hoćeš, to je već tvoja stvar. -nasmejao se i ponovo seo na stepenicu.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3