The Village
2 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: The Village
Prošlo je pet minuta, a on je počeo nervozno da trese koleno misleći da ga je ovaj zaboravio ili da se jednostavno naljutio i otišao. Spustio je pogled, bara se nalazila oko cele stolice.
Brant Daugherty- The Flirt
- Broj poruka : 940
Rođendan : 2000-07-22
Hobiji : sleeping.
Humor : what?
Kada je pronašao čoveka i kada je on uzeo sve što mu je potrebno, krenuli su ka kućici i za manje od pet minuta su bli tamo.
-Evo nas. -rekao je malo glasnije kako bi ga Brant čuo, pa je pokazao čoveku u kojoj je prostoriji i pustio ga da uđe prvi.
-Evo nas. -rekao je malo glasnije kako bi ga Brant čuo, pa je pokazao čoveku u kojoj je prostoriji i pustio ga da uđe prvi.
- Pomisleo sam da si me ostavio da iskrvarim - rekao je - Sve više ličiš na taj cvetić - isplazi se. Krv mu se slila niz jezik. Pljunuo je istog trenutka.
- Nadam se da znaš da prepoznaš prelom i da ga središ - brzo je rekao tom čoveku.
- Nadam se da znaš da prepoznaš prelom i da ga središ - brzo je rekao tom čoveku.
Odlučio je da ne komentariše ništa i da se drži po strani, pa je prekrstio ruke i naslonio se na zid, čekajući da završe.
Krvarenje je posle nekog vremena stalo. Zahvalio se čoveku, ali i dalje nije bio totalno siguran da to nije bio prelom. Kako je čovek rekao to je bila samo teža povreda.
- I Tio, imaš li slučajno dvadeset krpa? - ustao je sa stolice kada je ovaj čovek otišao. Pipnuo je nos par puta - Ili pedeset sunđera?
- I Tio, imaš li slučajno dvadeset krpa? - ustao je sa stolice kada je ovaj čovek otišao. Pipnuo je nos par puta - Ili pedeset sunđera?
Napućio je usne i napravio je par koraka, pa otišao do druge prostorije, proveravajući da nije ostala neka krpa ili nešto što bi moglo da posluži.
-Imaš ovde sve, rekao bih, možeš da se poslužiš, čekam te ispred.
-Imaš ovde sve, rekao bih, možeš da se poslužiš, čekam te ispred.
- Okej - rekao je - Ušao je u tu sobu gde je on uzeo krpu sa dva prsta i vratio se nazad. Ribao je pod sat vreme, dok konačno nije izgledalo kao da niko nije umalo iskrvario u njemu.
Izašao je napolje - A sada vrata?
Izašao je napolje - A sada vrata?
Vrteo se oko kuće svo vreme, proveravajući da li je sve ostalo na mestu i da li bi mogao da mu kaže da uradi još nešto, ali je primetio da je sve na svom mestu i samo odustao, pa je na kraju seo na stepenice ispred dok nije završio.
-Bilo bi poželjno, ako ne sada, da budu gotova do sutra, sam biraj. -rekao je mirno i okrenuo se na trenutak da bi ga video. -Jesi dobro?
-Bilo bi poželjno, ako ne sada, da budu gotova do sutra, sam biraj. -rekao je mirno i okrenuo se na trenutak da bi ga video. -Jesi dobro?
- Pored toga što me nos je*eno boli.. i malo mi se vrti u glavi, dobro sam - rekao je i seo pored njega. Izvadio je telefon i pokušao da se seti nekog ko je mogao da namesti vrata - Znaš nekog ko zna ovo da sredi? - upitao je posle deset sekundi.
-Pa odmori onda. -nije ni stigao da mu to kaže, već je seo pored njega, pa se samo malo pomerio da bi mu napravio dovoljno mesta. -Žao mi je zbog ovoga, zapravo nisam imao nameru da ti polomim išta. -nakezio se i pogledao ga, pa zamišljeno izvadio telefon iz džepa, pokušavajući da se seti.
-Smislićemo nešto, nije ni bitno. Na kraju krajeva, nametiću ih ja.
-Smislićemo nešto, nije ni bitno. Na kraju krajeva, nametiću ih ja.
Stavio je glavu među kolena nadajući se da će mu se prestati vrteti u glavu - Čak ni jednu, onako, najmanju koščicu? - pokazao je prstima pola centimetar.
- Mislim da ipak moramo da pozovemo nekog. Nemožeš ti namestiti bravu. Za to trebaju one sprave.. ma znaš već - odmahnu rukom.
- Mislim da ipak moramo da pozovemo nekog. Nemožeš ti namestiti bravu. Za to trebaju one sprave.. ma znaš već - odmahnu rukom.
-Čak ni to Brant, mislim da sam bio dovoljno jasan. -klimnuo je glavom i pogledao negde u daljinu.
-Srediću to ja, samo nemoj ovo ponovo da radiš, neko se brine o ovim kućama i treba da useli, znaš? -podigao je obrvu i pogledao ga na kratko.
-Srediću to ja, samo nemoj ovo ponovo da radiš, neko se brine o ovim kućama i treba da useli, znaš? -podigao je obrvu i pogledao ga na kratko.
- A taman sam pomislio da si najzlobnija osoba na svetu - nakezio se, i ako ovaj to nije mogao da vidi zato što je i dalje sedeo sa glavom na kolenima.
- Nope, to je moj posao. Mislim jeste da sam zbog tebe isputio pet litra krvi, al je to mojom krivicom - skoči na noge i ode do vrata.
- Nope, to je moj posao. Mislim jeste da sam zbog tebe isputio pet litra krvi, al je to mojom krivicom - skoči na noge i ode do vrata.
-Baš ne znam zašto bi to pomislio? Nisam ti dao nikakv razlog. -rekao je to ozbiljno, ali se i on nasmejao blago.
Ustao je odmah posle njega i došao do vrata. -Bolje ostavi to, možda ćemo morati cela vrata da menjamo, neka pogleda neko ko se razume, rekao sam ti da ću ja to da sredim.
Ustao je odmah posle njega i došao do vrata. -Bolje ostavi to, možda ćemo morati cela vrata da menjamo, neka pogleda neko ko se razume, rekao sam ti da ću ja to da sredim.
- Ma, oduvek sam misleo da ste vi vođe, uvek zlobne, a da smo mi sluge ono kao dobrice - nakezio se - kao u filmovima.
- Dobro - rekao je i uzeo telefon - Sve jedno ću ja to da platim. Počeo je da lista svoj imenik.
- Dobro - rekao je i uzeo telefon - Sve jedno ću ja to da platim. Počeo je da lista svoj imenik.
-Loše si mislio. -rekao je to kratko i prostrelio ga pogledom, pa je naglo izvio usne u luk, kako bi mu pokazao da se šali.
Uzdahnuo je i nakrivio glavu, posmatrajući ga. -Zašto si toliko tvrdoglav?
Uzdahnuo je i nakrivio glavu, posmatrajući ga. -Zašto si toliko tvrdoglav?
- Ispadne da ja stvarno, ama baš stvarno često loše mislim - ugrize usnu - Naprimer misleo sam da si ti zao, da mi se ništa neće desiti ako provalim ovamo, da se nikada neće desiti apokalipsa.
- Ne znam. Pitaj moju mamu.
- Ne znam. Pitaj moju mamu.
Nije mogao više da izdrži i počeo je da se smeje. -Preporučio bih da više ne misliš, ali to je nemoguće, tako da ne znam šta da ti kažem.
-Bolje je pitaj ti, pa mi prenesi, šta misliš o tome?
-Bolje je pitaj ti, pa mi prenesi, šta misliš o tome?
- Voleo bih da ne mislim više, ali je preteško. Jednostavno, svaki muškarac pomisli na ono u bilo kom trenutku danas. Napirmer, ti si o toj stvari pomislio upravo sad - dodao je.
- Oh, okej. Ali to može da potraje. Mislim, prvo moram da nađem onu tablu za duhove i da naučim da je korsitm, onda da je iskoristim i tako to - napući usta
- Oh, okej. Ali to može da potraje. Mislim, prvo moram da nađem onu tablu za duhove i da naučim da je korsitm, onda da je iskoristim i tako to - napući usta
Lupio se po glavi, ne jako, ali je namerno posle toga protresao. -Zapravo nisam, mislim jesam, jer si ti to pomenuo, da nisi, ne bi mi ni palo na pamet. -nasmejao se na kraju.
-Dobro. -podigao je ruke kao da odustaje. -Svejedno, ne interesuje me odgovor na to pitanje, bilo je čisto figurativno.
-Dobro. -podigao je ruke kao da odustaje. -Svejedno, ne interesuje me odgovor na to pitanje, bilo je čisto figurativno.
- Eto vidiš, ne možeš da ne misliš. Jednostavno ne možeš. Kao dete sam to pokušavao svaki dan - rekao je to brzo - Ono kad pokušavaš da ne misliš, misliš o tome da nemisliš, a onda ponovo misliš o tome. I tako možeš zauvek. I nemoraš da se kriješ, to što si vođa ne sprečava ti misli o tome.
- Naravno da te ne interesuje. - rekao je - Ni mene ne interesuje.
- Naravno da te ne interesuje. - rekao je - Ni mene ne interesuje.
Pucketao je prstima ispred njega, pa je samo odmahnuo glavom. -Da li moramo da vodimo ovaj razgovor baš sada? -nakrivio je glavu i pogledao ga na trenutak ozbiljno. -Nisam ni pomislio da sakrijem to, nebitno da li sam vođa ili ne. -slegnuo je ramenima.
-Samo ne komplikuj više. -nakezio se i pogledao u vrata. -KAko da zatvorimo ovo sada?
-Samo ne komplikuj više. -nakezio se i pogledao u vrata. -KAko da zatvorimo ovo sada?
- Ne, ne moramo - rekao je i ugrazao se za usnu - Pokušavam da pričam, kako ne bih pao u nesvest, a ti to možda ne bi primetio pa, bi možda samo otišo. Pa.. mnogo komplikujem - klimnuo je glavom potvrdno.
- Moj predlog je da ih zakucamo ekserom i da samo odemo. Ono, kao ništa ne znamo - kaže ozbiljno.
- Moj predlog je da ih zakucamo ekserom i da samo odemo. Ono, kao ništa ne znamo - kaže ozbiljno.
-Da, a pošto sam do sada otišao, a nije da nisam imao priliku. -slegnuo je ramenima i u isto vreme zakolutao očima.
-Zapravo, ti bi to i mogao da uradiš, ali bi posle moj zadatak bio da ih popravim kada bih priemtio da nije sve u redu, i tad bih trebao das e pravim lud?
-Zapravo, ti bi to i mogao da uradiš, ali bi posle moj zadatak bio da ih popravim kada bih priemtio da nije sve u redu, i tad bih trebao das e pravim lud?
- Tačno, mada ako želiš nemoraš da primetiš. Neka prime novi stanari. Šta tebe briga za njih, mislim, jeste da si ti vođa, ali zar ti nemaš one tvoje sluge da to srede? - podigao je obrvu.
- I da ovo za lud, ja se često pravim lud, a i lepo mi je.
- I da ovo za lud, ja se često pravim lud, a i lepo mi je.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3